Ajankohtaista

Hyvää joulunaikaa!

Hyvää joulunaikaa!

Toivotamme kaikille oikein hyvää joulunaikaa! Olemme lahjoittaneet joulukorttirahat Amnesty Internationalin Suomen osastolle ihmisoikeustyöhön.

Toimisto on suljettu 22.12.-1.1.2019. Luemme sähköpostia satunnaisesti edellä mainitulla aikavälillä. Akuuteissa tilanteissa voit olla yhteydessä asianajaja Annina Kortelaiseen (puhelin 040 515 05 09).

Asianajotoimisto Haapaniitty on nyt Asianajotoimisto Haapaniitty & Kortelainen Oy

Asianajotoimisto Haapaniitty on nyt Asianajotoimisto Haapaniitty & Kortelainen Oy

Asianajaja, varatuomari Annina Kortelainen aloittaa 1.8.2018 toimistomme osakkaana. Kortelaisen tulon myötä toimiston nimi muuttuu Asianajotoimisto Haapaniitty & Kortelainen Oy:ksi. Kortelainen on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Turun yliopistosta vuonna 2012. Hän siirtyy toimiston palvelukseen julkisen oikeusavustajan tehtävästä. Hän on suorittanut tuomioistuinharjoittelun Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa vuonna 2016. Voit kääntyä Kortelaisen puoleen kaikissa oikeudenkäynteihin liittyvissä asioissa, oli kyse sitten rikosasiasta, lasten huollosta ja tapaamisoikeudesta tai muusta riitatilanteesta, jota et saa omin voimin ratkaistuksi.

Toimiston nimenmuutoksen myötä myös verkkotunnus muuttuu, sähköpostiosoitteet ovat etunimi.sukunimi@hakolex.fi. Tiina Haapaniityn aiempi sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@haapaniittylaw.fi toimii kuitenkin normaalisti 31.12.2018 saakka. Lisätietoja toimiston nimitysuutisesta ja nimenmuutoksesta antaa asianajaja Tiina Haapaniitty (puhelin 045 609 9716).