IHMISET

Kun tarvitset tehokasta vääntöä puolustukseen tai tiukan neuvottelijan, älä epäröi olla yhteydessä. Juridiikan lisäksi tarjoamme kaupungin parasta palvelua.

Tiina Haapaniitty

Asianajaja, osakas

Rikosasianajaja

Tietoa minusta

Olen rento ja hyväntuulinen sekä työhöni intohimoisesti suhtautuva asianajaja. Vahvuuteni on perusteellisessa pohjatyössä: jutun tositapahtumat, juridiikka ja näyttö on selvitettävä huolellisesti etukäteen, jotta ikäviä yllätyksiä ei synny oikeussalissa. Laadukas työ ja päämiehen oikeusturvasta huolehtiminen ovat aina ensisijaisia prioriteetteja asianajossa.

Työskentelytapani on olla asiakasta kuunteleva, suorapuheinen neuvonantaja, joka hoitaa asiasi ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Esiintymistapani oikeudessa on rauhallinen ja asiallinen, kaikkia läsnäolijoita kunnioittava.

Kokemus

Olen työskennellyt asianajotehtävissä vuodesta 2014 lukien. Oman toimiston perustin vuonna 2018, jolloin tein päätöksen keskittyä vain rikosasioiden ja lapsen huoltoa, tapaamista sekä elatusta koskevien oikeudenkäyntien hoitamiseen. Lisäksi olen suorittanut sovittelijakoulutuksen ja olen Suomen Asianajajaliiton sovittelijaluetteloon merkitty sovittelija. 

Vuoden 2024 alusta hoidan vain rikosoikeudellisia toimeksiantoja.

Palvelut

Annina Kortelainen

Asianajaja, varatuomari, osakas

Tietoa minusta

Työskentelen asianajajana auttaakseni ihmisiä heidän kohdatessaan juridisesti merkittäviä tai hankalia tilanteita. Useimmille ihmisille juridiset ongelmat ja erityisesti oikeudenkäynnit tuntuvat vierailta ja jopa pelottavilta kokemuksilta. Haluan tarjota kaikille päämiehilleni joka kerta parhaan mahdollisen oikeudenkäynnin, jonka tavoitteet asetamme yhdessä toimeksiannon alkuvaiheessa. 

Asianajajana tehtäväni on hoitaa päämiehen asiaa hänen etunsa mukaisesti. Minulle tämä merkitsee sitä, että käyn heti toimeksiannon alussa asiakkaan kanssa läpi jutun faktat – vahvuudet ja heikkoudet – sekä pyrin selventämään asiakkaalle toimeksiannon kulun selkeästi ja ymmärrettävästi. Ensisijaisesti kartoitamme ja pyrimme löytämään asiassa sovinnollisen ratkaisun. Tilanteessa, jossa sovinto ei ole syystä tai toisesta mahdollinen, olen valmis kääntämään jokaisen kiven, jotta oikeudenkäynnin lopputulos on paras mahdollinen.

Kokemus

Ennen oman toimiston perustamista suoritin tuomioistuinharjoittelun Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa 2015-2016, jonka jälkeen työskentelin yli kaksi vuotta asianajotehtävissä julkisena oikeusavustajana oikeusaputoimistossa.

Palvelut

Varpu Roth

fi